Mijn werkwijze

Manders Timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen- en buitendeuren. Mijn professionele aanpak zorgt ervoor dat uw deuren perfect geplaatst worden en goed functioneren. Hieronder vindt u onze werkwijze voor het afhangen van binnen- en buitendeuren.


Stap 1: Afspraak maken en inmeten
Maak een afspraak met mij om uw deuren te laten inmeten. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier op de website. Tijdens deze afspraak wordt de maat van de deur bepaald en wordt gekeken of de deur eventueel nog op maat gemaakt moet worden.

Stap 2: Deuren afhangen
Op de afgesproken dag kom ik bij u langs om de deur op af te hangen. Ik zorgen ervoor dat de deur perfect past en goed sluit. Indien nodig wordt de deur aangepast voor een perfecte pasvorm.

Stap 3: Afwerking
Na het afhangen van de deur zorg ik voor een nette afwerking. Ik maak de deur en het kozijn schoon en werken eventuele oneffenheden bij. Ook zorg ik voor het plaatsen van het deurbeslag.

Stap 4: Controle en oplevering
Als alles is afgewerkt en gecontroleerd, wordt de deur aan u opgeleverd. Ik controleren samen met u of alles naar wens is en of de deur goed sluit en opent.

Ik zorgt voor een professionele aanpak en een perfect resultaat. Neem contact met mij op voor het afhangen van uw binnen- of buitendeuren.